O nama


UVOD

Osnovni cilj koji smo postavili u našem poslovanju je zadovoljiti potrebe kupaca svih profila. Shodno tome naša je ponuda namještaja bazirana na kvaliteti i umjerenim cijenama. U samom početku odlučili smo ponuditi namještaj koji će svojom kvalitetom dugoročno opravdati Vaše povjerenje. Na ovim stranicama prezentirat ćemo Vam jedan mali segment artikala podijeljenih po kategorijama. Vidjet ćete da se radi o poznatim hrvatskim i slovenskim tvrtkama koje svoj ugled grade i opravdavaju desetljećima. Ove stranice nastale su u želji da se približimo Vama i da Vas upoznamo sa nama. Ujedno želimo izraziti zahvalu svim dosadašnjim poslovnim suradnicima i kupcima, te srdačno pozdraviti sve buduće partnere i posjetitelje ove naše male prezentacije.

O NAMA

Aurelis je trgovačko društvo osnovano 1994. godine.
Glavna djelatnost poduzeća je maloprodaja namještaja i oprema objekata, sa prodajno izložbenim prostorom u Klinča Selima, nedaleko Jastrebarskog. Ponuda robe bazirana je na namještaju više ili visoke kvalitete, ali prije svega umjerenih cijena, dostupnih svakom kupcu. Asortiman robe je širok. U ponudi imamo kuhinjski namještaj, tapecirane garniture u štofu li koži, regale, stolove i stolice... Ukratko sve što Vam može zatrebati pri opremanju vašeg stana ili ureda. Izložbeni prostor veličine 200 m2 uključuje pedesetak izložaka. Ovom web prezentacijom približit ćemo Vam cjelokupnu ponudu namještaja iz naše ponude, koji zbog ograničenosti prostorom nije moguće izložiti.

Tvrtka Aurelis aktivno se bavi već dugi niz godina i opremom poslovnih i smještajnih objekata, te ima dugi niz referenci poslovnih i javnih subjekata koji su surađivali sa nama.

 

 Posjetite nas:

Facebook:

Na stranicama su trenutno 3 posjetitelja.