r

Alples spavaća soba Harmonija Nova

!! Od 13.07.2021. program HARMONIJA NOVA više se ne proizvodi. Na lageru nam je ostao samo elemenat HVK1 OR - vrata jednokrilna u boji oraha - 7 komada. Ostale elemente ovog programa više nije moguće naručiti. !!

 

Spavaća soba Harmonija je u cijelosti obnovljena. Nova Harmonija ima drukčiji sistem korpusa, zbog toga nove korpuse nije više moguće kombinirati sa starima u isti sastav. Isto tako nije moguće stare drvene elemente za opremu unutrašnjosti upotrijebiti u novim korpusima. Nova Harmonija ima pet različitih klasičnih vrata, a ni ona vrata, koja izgledaju isto kao stara, zbog promijenjenih dimenzija nije moguće upotrijebiti na starim korpusima. Nova vrata su viša, a podnožje ormara niže. Vrata u dekorima oraha i bež napravljena su iz iverala, bijela vrata su lakirana. Između starih elemenata u programu ostaju kreveti, ladičari, noćni ormarići, ogledalo i ladica kreveta. U programu Harmonije ponovno je i klizni ormar. Unutrašnjost korpusa je u bež boji, dok su prednji vidljivi rubovi, stranice te podnožje u boji drvenog dekora spavaće sobe.

Detaljnije:
Preuzmite brošuru

Akcija traje do: Do prodaje


Složivi elementi:

Harmonija Nova HVK 1 orah

Šifra: 703604

Jednobojna vrata s dvije vertikalne dekorativne letve u boji oraha koja se postavljaju na korpuse ormara - cijena za 1 kom

Dostupno 7 komada.


0,00 kn
0,00 kn


Posjetite nas:

Facebook:

Na stranicama je trenutno 6 posjetitelja.